Tuesday, April 6, 2010

Olemine

Milline mõnus olemine. Mul on juba 5 vaba päeva olnud ja homne päev on veel ees mõnuleda. Olen jõudnud nende päevadega nii mõndagi teha ja näha. Neljapäeval toimus Yvonne lahkumispidu Landmarkist. Käisime Sports Bar´is. Väga mõnus oli ka vahelduseks töökeskkonnast välja saada ja näha inimesi, kellega päevi koos töötad teises valguses.
Reedel ostsin fotoka, mekkisin Putney kohalikul marketil balsamico erinevaid maitseid ja sai ennast ka veidi haritud. Nimelt käisime Mariaga Royal Academy of Arts exhibitionil ´ The Real Van Gogh, The Artist and his Letters´ . Väga meeldis. Plaanin kindlasti uuesti seda külastada. 5 tundi näitust vaadata, ei ole mingi probleem! Reede õhtu,usute või mitte, tõi kaasa bowlinguturniiri, mille ma kaotasin:d
Laupäeval külastasin Putney marketit, taaskord erinevaid Itaaliast pärit maitseid ja valisin omad lemmikud- orgaanilise balsamico ning basiiliku oliivõli. Lihtsalt super. Kasutan seda nüüd kõikjale!:) Koju jõudes küpsetasin karaskit, meisterdasin Bayleyse juustukoogi, serveerituna toffee ja vaniljejäätise ning mustikatega. Kella 18.00 hakkas Hr. K sünnipäev. Grillisime liha, jõime punast veini. Kartulisalatit, karaskit, parimat kringlt ja juustukooki. Kell 21.00 pakkisin külakostiks karaskipätsi kaasa ning liikusime edasi järgmisele soolaleiva-sünnipäevapeole Kensal Greeni. Kell 5 hommikul sain magama.
Pühapäeva hommik algas kell 10:00 vormeli võistlusega. Pool tundi hiljem astus Tiia tuppa. Temast sai kohe minu suur lemmik inimene: ´Andra, kuidas oleks ühe kohviga?´Te ju teate, kuidas ma hommikuti kohvi armastan. Tunnike hiljem kogunesid ka teised ja juttu jätkus kuni kella viieni, mil otsustasime, et nüüd on aeg kinno minna ´ Clash of titans in 3D´ vaatama. Pärast seda jalutsime õhtuhämaruses 40 minutit Baker St. bussi peale.
Esmaspäev, kell 12, Ealrs Court Exhibition Centre: ´Ideal Home Show´.
Täna on teisipäev. Päike paistab, ilm on soe. Päev algas kohvi ja kokasaadetega 4 tundi tagasi ning ka jätkub kokasaadetega. Jalad kibelevad adrenaliinist neid vaadates...

No comments:

Post a Comment